28 Haziran 2016 Salı

Civilization 4 Full Torrent İndir - Tek Link PC

 
Civilization serisi strateji fanlarının kesinlikle bildiği bir seridir.Sid Meier'in dünyasında M.Ö 4000 yılında bir uygarlık ile oyuna başlıyoruz ve uygarlığımızı geliştiriyoruz.Civilization 4 ise strateji bilginizi göstermenize olanak veriyor.

 Civilization 4 M.Ö 4000 yılında gelişen uygarlıkları konu alıyor.Civilization 3 ile epey farklı , pek çok yönden daha gelişmiş.Daha iyi bir ticaret sistemine sahip , şirketler falan var.Ayrıca bir şehri fetih ettiğinizde yani ele geçirdiğinizde oranın halkı direk size biat etmiyor , kültürel sorunlar yaşanıyor.


 Oyunun grafikleri daha gelişmiş , daha iyi müzikler eklenmiş.Gerçekten seçtiğiniz medeniyeti yansıtan müzikler dinliyorsunuz.Bu önceki Civilization oyunlarında var mıydı bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir detay.

Civilization 4'ü anlatmaya kelimeler yetmez.En iyisi oyunu indirip sizin deneyimlemeniz.Torrent ve full olarak oyunu indirmek için aşağıda ki linke tıklamanız yeterlidir.


Civilization 4 Sistem Gereksinimleri

İşlemci: 1.2 GHz Intel Pentium 4 veya AMD Athlon İşlemci
 RAM: 256 MB (Windows 2000) / 512 MB (Windows XP)
Ekran Kartı: GeForce 2 veya Radeon 7500 64 MB
 Boş Alan: 1.7 GB
İşletim Sistemi: Windows 2000 - Windows XP - Windows 7 - Windows 8 - Windows 10

Civilization 4 Trailer Videosu


Civilization 4 Oyun Görüntüleri




Yakın Aramalar : Civilization 4 İndir , Civilization 4 Full İndir , Civilization 4 Full Tek Link İndir , Civilization 4 Torrent İndir , Civilization 4 Download



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder