28 Haziran 2016 Salı

Age of Empires 1 Full Torrent İndir - Tek Link PC

 
 Age of Empires serisiyle tanıştığımız , ilk oyun Age of Empires 1 eski çağları ele alıyor.Mısır , Yunan gibi pek çok eski medeniyeti yönetebildiğiniz oyun o antik çağ havasını vermekte oldukça başarılı doğrusu.

 Age of Empires 1 , gerçek zamanlı stratejiyi dünyaya sevdiren oyundur diyebiliriz.Oyun ilk çıktığında sırf oynayabilmek için pek çok oyuncu o zamanın en iyi işlemcilerine , belleklerine saldırmışlardı.Dünyada büyük yankı uyandırmıştı.


 Oyunda eski çağlar ele alınıyor demiştik.Buna uygun olarak bina ve asker dizaynları yapılmış.Grafikler konusunda çok umutlu olmayın fakat oyunun birkaç artısı da var.Oldukça kolay harita yapabiliyorsunuz ve bu sayede yüzlerce askerden oluşan orduları kapıştırabiliyorsunuz.

 Age of Empires 1 oyununu aşağıda ki linkten full torrent olarak indirebilirsiniz.Tek linktir.


Age of Empires 1 Sistem Gereksinimleri

 Age of Empires 1 şuan için en düşük ayarda ki bilgisayarlarda bile çalışabilecek durumdadır.Yani eminim bilgisayarınız kaldıracaktır.


İşlemci: 90 MHz İşlemci
RAM: 16Mb RAM
Boş Alan 80MB
Ekran Kartı : Gerekmiyor bile.

Age of Empires 1 Trailer Videosu


Age of Empires 1 Oyun Görüntüleri



Yakın Aramalar : Age of Empires 1 İndir , Age of Empires 1 Full İndir , Age of Empires 1 Torrent İndir , Age of Empires 1 Full Tek Link İndir , Age of Empires 1 PC İndir

1 yorum: